irodagep.hu tonershop
Szines
SHARP MX-2614N másológép Nyomtatás E-mail
SHARP
Nettó ár: 589.900,-
Bruttó ár: 749.173,-

SHARP MX-2614N A SHARP MX-2614 szines digitális másológép alapkiépítésben teljes értékű, professzionális irodai eszköz. Ami más készüléknél opcionális kiegészítő, az a SHARP MX-2614N gépnél alapfelszereltség. A kétoldalas automata eredeti adagoló tető, duplex egység, elektronikus szortírozó, nyomtató csatoló, TCP/IP hálózati csatoló, hálózati szkenner az alapfelszereltség része. A színes, nagyméretű, magyar nyelvű érintő LCD kezelőfelülettel a gépbeállítás és a gépfelügyelet nem okozhat gondot. A különlegesen finom festékpornak és az olajmentes technológiának köszönhetően rendkívül alacsony költségek mellett is brilliáns színeket kapnak dokumentumaink. A beépített merevlemez dokumentumtárolásra, archíválásra is használható.

Tovább...
 
SHARP MX-2314N másológép Nyomtatás E-mail
SHARP
Nettó ár: 579.900,-
Bruttó ár: 736.473,-

SHARP MX-2614N A SHARP MX-2314 szines digitális másológép alapkiépítésben teljes értékű, professzionális irodai eszköz. A kétoldalas automata eredeti adagoló tető, duplex egység, elektronikus szortírozó, nyomtató csatoló, TCP/IP hálózati csatoló, hálózati szkenner az alapfelszereltség része. A színes, nagyméretű, magyar nyelvű érintő LCD kezelőfelülettel a gépbeállítás és a gépfelügyelet nem okozhat gondot. A különlegesen finom festékpornak és az olajmentes technológiának köszönhetően rendkívül alacsony költségek mellett is brilliáns színeket kapnak dokumentumaink.

Tovább...
 
SHARP MX-3114N másológép Nyomtatás E-mail
SHARP
Nettó ár: 749.900,-
Bruttó ár: 952.373,-

Sharp MX-3114NA SHARP MX-3114N szines digitális másológép alapkiépítésben teljes értékű, professzionális irodai eszköz. Ami más készüléknél opcionális kiegészítő, az a SHARP MX-3114N gépnél alapfelszereltség. A kétoldalas automata eredeti adagoló tető, duplex egység, elektronikus szortírozó, nyomtató csatoló, TCP/IP hálózati csatoló, hálózati szkenner az alapfelszereltség része. A színes, nagyméretű, magyar nyelvű érintő LCD kezelőfelülettel a gépbeállítás és a gépfelügyelet nem okozhat gondot. A különlegesen finom festékpornak és az olajmentes technológiának köszönhetően rendkívül alacsony költségek mellett is brilliáns színeket kapnak dokumentumaink. A beépített merevlemez dokumentumtárolásra, archíválásra is használható.

Tovább...
 
SHARP MX-C310 másológép Nyomtatás E-mail
SHARP

Nettó ár: 840.800,-
Bruttó ár: 1.067.816,-

SHARP MX-C310A SHARP MX-C310 szines, digitális A/4 másológép a nagyobb, A/3 modellek teljes funkcionalitását és termelékenységét nyújtja 30%-kal kisebb helyigénnyel. 31 lap/perc sebességű szines másolás vagy nyomtatás  1200 dpi felbontással és brilliáns színekkel akár a hagyományos fénymásolópapírok használata mellett is. Az alapfelszereltségben megtalálható gigabit LAN csatlakozó, a 80GB merevlemezes háttértár és a 33 lap/perc sebességű hálózati szkenner kiváló munkacsoportos felhasználást biztosít.

Tovább...
 

Zenegép, csocsó, darts

Online felhasználók

Akciófigyelés

© 2018 Pénztárgép Másológép Székesfehérvár
www.irodagep.hu Irodagép Székesfehérvár Kft. és Sotech Irodatechnikai Kft.